Over ons

Ons verhaal

Bij Rijschool Wander Kooistra geloven we in het transformeren van dromen naar realiteit, en in ons geval, gaat dat over de droom van het behalen van dat kostbare rijbewijs. Onze rijschool, opgericht door de gepassioneerde en ervaren instructeur Wander Kooistra, is meer dan alleen een plaats om te leren autorijden. Het is een plek waar persoonlijke aandacht en begeleiding de basis vormen van alles wat we doen.

Wander Kooistra, zelf een doorgewinterde bestuurder en een toegewijd instructeur, heeft zijn passie voor autorijden omgezet in het leiden van een rijschool die bekend staat om zijn toewijding aan succes en veiligheid op de weg. Met jarenlange ervaring in de branche heeft hij duizenden aspirant-chauffeurs geholpen hun rijvaardigheid te ontwikkelen en hun rijbewijs te behalen. Wander’s geduld, begrip en zijn vermogen om effectief les te geven hebben hem tot een vertrouwde naam gemaakt in de wereld van rijscholen.

Bij Rijschool Wander Kooistra draait alles om de leerlingen. We begrijpen dat leren autorijden een belangrijke mijlpaal is in iemands leven, en we nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus. Onze missie is om een veilige, comfortabele en plezierige leeromgeving te bieden, waarin elke leerling kan gedijen.

Waarom ons kiezen?

Leerplezier: We geloven dat leren autorijden leuk moet zijn. Onze lessen zijn ontworpen om niet alleen educatief, maar ook plezierig te zijn, waardoor elke rit een positieve ervaring wordt.

Efficiëntie: We streven naar efficiënt leren. Ons doel is om onze leerlingen alleen de lessen te geven die ze echt nodig hebben, zodat ze snel en zelfverzekerd achter het stuur kunnen stappen.

Vertrouwdheid: Onze leerlingen rijden altijd in dezelfde auto, wat hen een vertrouwde omgeving biedt om hun vaardigheden te ontwikkelen.

Maatwerk: We begrijpen dat elke leerling uniek is, en we passen onze lessen aan om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Open communicatie: Wij zijn er om naar onze leerlingen te luisteren en eventuele specifieke wensen of zorgen te bespreken.

De reis naar jouw rijbewijs

Bij Rijschool Wander Kooistra streven we naar niets minder dan het allerbeste voor onze leerlingen. Jouw succes op de weg is ons succes. We zijn er om je te begeleiden op de reis naar het behalen van je rijbewijs, zodat je klaar bent voor de avonturen die voor je liggen.

Klaar om met ons op reis te gaan? Schrijf je vandaag nog in en laat Rijschool Wander Kooistra je helpen bij het realiseren van je droom om veilig en zelfverzekerd achter het stuur te zitten. Samen gaan we de weg op naar succes.

Rijschool Burgum

De praktijk rijlessen van Rijschool Wander Kooistra worden gegeven in en rondom de stad Leeuwarden. We oefenen hier veel omdat je uiteindelijk ook hier je praktijkexamen van het CBR gaat afleggen. We oefenen daardoor veel op de wegen waar ook het examen word afgelegd, hierdoor weet je precies wat je tijdens het rijexamen kan verwachten. 

Kom in contact met ons

JD de Vriesstraat 19
9251 CG Burgum
06 - 57 34 27 87
info@wanderkooistra.nl
KVK nummer: 59794356