Onze diensten

Autorijles

Bij Rijschool Wander Kooistra bieden we meer dan alleen autorijlessen; we bieden een paspoort naar vrijheid en zelfverzekerdheid op de weg. Onze professionele instructeur, Wander Kooistra, staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar het behalen van je rijbewijs.

Onze lessen zijn niet alleen educatief, maar ook leuk. We geloven dat leren autorijden een plezierige ervaring moet zijn. Met aandacht voor detail, een focus op efficiëntie en op maat gemaakte instructie, zorgen we ervoor dat je precies de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Bij Rijschool Wander Kooistra ben je geen nummer, maar een leerling met unieke behoeften en doelen. We streven naar jouw succes en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de weg en de avonturen die voor je liggen.

Klaar om je rijbewijs te behalen en de vrijheid van de weg te ervaren? Sluit je aan bij Rijschool Wander Kooistra en laat ons je begeleiden op deze opwindende reis. Samen zetten we de eerste stappen naar succes op de weg.

Aanhangwagen

Bij Rijschool Wander Kooistra begrijpen we dat aanhangwagen rijden een speciale set vaardigheden vereist. Of je nu een boot, caravan, of lading achter je voertuig wilt trekken, onze aanhangwagen rijlessen zijn ontworpen om je de kennis en het vertrouwen te geven dat je nodig hebt.

Onze ervaren instructeur, Wander Kooistra, is er om je te begeleiden bij het leren van de fijne kneepjes van het veilig en efficiënt rijden met een aanhangwagen. Met geduldige begeleiding en praktische training zorgen we ervoor dat je je comfortabel voelt tijdens elke trek.

Of je nu een beginner bent of je bestaande vaardigheden wilt verfijnen, onze aanhangwagen rijlessen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen. We richten ons op veiligheid en effectiviteit, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

Bij Rijschool Wander Kooistra staat jouw succes en veiligheid voorop. Sluit je aan bij onze aanhangwagen rijlessen en word een zelfverzekerde bestuurder, klaar om elke lading veilig en met precisie te trekken. Samen maken we elke trek een zorgeloze ervaring.

Motor

Bij Rijschool Wander Kooistra begrijpen we de unieke sensatie en vrijheid die motorrijden met zich meebrengt. Onze gepassioneerde instructeur, Wander Kooistra, staat klaar om je te begeleiden op je reis naar motorrijden met vertrouwen en vaardigheid.

Onze motorrijlessen zijn ontworpen om je niet alleen de benodigde rijvaardigheden bij te brengen, maar ook om je te laten genieten van het avontuur van het motorrijden. Met de nadruk op veiligheid en professionele training zorgen we ervoor dat je comfortabel en zelfverzekerd de weg op gaat.

Of je nu een beginner bent die nog nooit op een motor heeft gereden of een ervaren rijder die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze motorrijlessen worden op maat gemaakt om aan jouw behoeften te voldoen. We geloven in het cultiveren van verantwoordelijke en bekwame motorrijders.

Bij Rijschool Wander Kooistra is jouw succes en veiligheid onze prioriteit. Sluit je aan bij onze motorrijlessen en ervaar de vrijheid van het rijden op twee wielen. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent om de open weg te verkennen en te genieten van het avontuur dat motorrijden te bieden heeft.

Scooter

Bij Rijschool Wander Kooistra begrijpen we dat de scooter een populair en handig vervoermiddel is, vooral in stedelijke gebieden. Onze ervaren instructeur, Wander Kooistra, staat klaar om je op weg te helpen naar veilig en zelfverzekerd scooterrijden.

Onze scooterrijlessen zijn speciaal ontworpen om je de basisvaardigheden bij te brengen die nodig zijn om met gemak en plezier op twee wielen te rijden. Of je nu een beginner bent die voor het eerst op een scooter stapt of iemand die zijn rijvaardigheden wil verbeteren, we bieden persoonlijke begeleiding op maat.

Bij Rijschool Wander Kooistra streven we naar veiligheid en efficiëntie. We geloven in het cultiveren van verantwoordelijke en bekwame scooterrijders die met vertrouwen de weg op kunnen. Met onze professionele training en geduldige instructeur kun je snel genieten van de vrijheid van het scooterrijden.

Klaar om met gemak door de stad te cruisen? Sluit je aan bij onze scooterrijlessen en start je reis naar vlot en zelfverzekerd scooterrijden. Samen zorgen we ervoor dat je de straten met vertrouwen tegemoet gaat op twee wielen.

Kom in contact met ons

JD de Vriesstraat 19
9251 CG Burgum
06 - 57 34 27 87
wanderkooistra@gmail.com
KVK nummer: 59794356